Tälle WWW-sivustolle rekisteröityessään käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu toimimaan niiden mukaisesti. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja kokonaisuudessaan tai täysin ymmärrä niiden sisältöä ja merkitystä, ei käyttäjällä ole oikeutta käyttää sivuja.

Vaikka pyrimme ilmoittamaan merkittävistä muutoksista Blogaaja.fi:n käyttöehtoihin, käyttäjän kannattaa tarkistaa uusin versio aika ajoin (http://blogaaja.fi/kayttoehdot). Kustantaja voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa muuttaa tai tarkistaa näitä ehtoja ja sääntöjä, ja käyttäjä sitoutuu noudattamaan kyseisiä muutoksia tai tarkistuksia. Jos käyttäjä ei hyväksy ja noudata tätä Sopimusta, hän ei voi käyttää Blogaaja.fi-palvelua.

Palvelun kuvaus

Blogaaja.fi on palvelu, jonka avulla voidaan luoda blogeja ilmaiseksi.

Vastuu

Kustantajan vastuu

Sivustolla olevat tiedot esitetään sellaisenaan ja kustantaja ei myönnä niille minkäänlaista takuuta, ilmaistuna, implisiittisesti, säädännäisesti tai muutenkaan sisältäen, mutta ei rajoittuen, takuuta markkinoitavuudesta tai sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen.

Sivustolla olevia tietoja voidaan muuttaa koska tahansa, ilman ennakkoilmoitusta.

Käyttäjän vastuu

Sivuston käyttäjä vastaa täysmääräisesti kaikista aineellisista, aineettomista, suorita tai epäsuorista, kolmansille osapuolille, Blogaaja.fi mukaanlukien, aiheuttamistaan vahingoista jotka aiheutuvat sivuston tai sen sisällön lainvastaisesta käyttämisestä riippumatta siitä, perustuvatko vahingot sopimukseen, oikeuden loukkaukseen, huolimattomuuteen tai muuhun perusteeseen ja sitoutuu korvaamaan velvoitteiden rikkomisesta Blogaaja.fi:lle mahdollisesti aiheutuvat vahingot.

Blogaaja.fi sivuston käyttäjä luopuu kaikista vaatimuksista Blogaaja.fi kohtaan jotka johtuvat kolmansien osapuolten häntä vastaan mahdollisesti esittämistä oikeuksiensa loukkaamisesta jotka johtuvat Blogaaja.fi sivuston käytöstä ja/tai sivuston lainvastaisesta käytöstä.

Käyttäjä huolehtii myös siitä, että blogin muut käyttäjät (vieraat, rekisteröityneet) huolehtivat sääntöjen noudattamisesta.

Vastuu käyttäjätunnuksesta ja salasanasta

Rekisteröityessäsi palveluun saat käyttäjätunnuksen ja salasanan. Olet vastuussa käyttäjätunnuksesi ja salasanasi luottamuksellisuudesta sekä täysin vastuussa kaikista toimenpiteistä, joita tehdään käyttäjätunnuksesi ja salasanasi avulla. Sitoudut ilmoittamaan Blogaaja.fi:lle välittömästi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muista tietoturvarikkomuksista ja varmistamaan, että kirjaudut ulos järjestelmästä jokaisen istunnon jälkeen. Blogaaja.fi ei ole vastuussa mahdollisista menetyksistä tai vahingoista jotka aiheutuvat näiden ehtojen noudattamatta jättämisestä.

Vastuu sisällöstä

Ymmärrät, että kaikki tiedot, data, tekstit, ohjelmat, musiikit, äänet, valokuvat, grafiikat, videot, viestit tai muut materiaalit, jotka on välitetty yksityisesti tai julkisesti, ovat sisällön tuottaneen henkilön vastuulla. Tämä tarkoittaa, että sinä, eikä Blogaaja.fi, vastaat kaikesta palvelun kautta julkaisemastasi, lähettämästäsi, siirtämästäsi, jakelemastasi, levittämästäsi tai muuten välittämästäsi sisällöstä. Blogaaja.fi ei ole missään olosuhteissa vastuussa mistään sisällöstä, palvelun käyttäjän sisällöstä tai kolmannen osapuolen sisällöstä, sisältäen, mutta ei rajoittuen, sisällössä olevista virheistä tai puutteista tai palvelun kautta lähetetyn sisällön käytöstä johtuvista tappioista tai vahingoista.

Tiedot ja turvallisuus

Huolimatta ehkäisytoimista joita tehdään palvelukatkosten välttämiseksi ei ole mahdollista takaa palvelun keskeytyksetöntä saatavuutta. Mikään ongelma verkossa tai servereissä tai muusta syystä johtuva katko ei ole katettu minkäänlaisella takuulla. Palvelun katkoksista, vahingoista tai tietojen menettämisestä ei suoriteta korvauksia. Sisällön turvallisuuden varmistamiseksi käytetään useampi järjestelmä, ja varmuuskopiointia suoritetaan päivittäin mutta blogin varmuuskopiota tai tietokannan dumppia ei toimiteta missään olosuhteissa.

Yksityistietojen käyttö

Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt, että sivustomme käyttää antamasi tietojasi. Näitä tietoja tarvitaan newsletterien lähettämiseksi ja jotta voit hyötyä tietyistä sivuston tarjoamista palveluista. Sinulla on oikeus muokata antamasi tietojasi ja voit myös kieltäytyä antamasta meille henkilökohtaisia tietojasi. Lähetä tätä varten meille pyyntö kirjeellä tai sähköpostilla.

Saatamme jakaa keräämiämme ei-henkilökohtaisia tietoja kolmansien osapuolten kanssa.

Jos käytämme kolmansia osapuolia apunamme henkilökohtaisten tietojesi käsittelyssä, edellytämme heiltä tietosuojakäytäntömme noudattamista ja muita asianmukaisia tietojen luottamuksellisuuden turvaavia toimenpiteitä.

Annamme tietoja kolmansien osapuolien käyttöön myös muutamissa erikoistapauksissa, esimerkiksi lain vaatiessa sitä, suojautuaksemme petollista ja vahingollista toimintaa vastaan ja taataksemme verkkomme ja palveluittemme turvallisuuden.

Voit kieltäytyä antamasta meille henkilökohtaisia tietojasi ja/tai estää evästeiden käytön selaimessasi. Tosin tämä voi johtaa siihen, etteivät kaikki toimintomme ja palvelumme toimi kunnolla.

Pyrimme, jos suinkin mahdollista, antamaan sinulle mahdollisuuden henkilökohtaisten tietojesi tarkistamiseen, jos pyydät sitä, ja virheellisten tietojen korjaamiseen ja poistamiseen.

Kielletty sisältö

Blogien ei sallita käyttävän, levittävän tai suosivan millään tavalla piratismia, hacking, spammaamista eikä sisältävän sisältöä joka rikkoo tekijänoikeuksia, verkkoihin tai servereihin tunkeutumista, luonteeltaan seksuaalista ja/tai pornografista sisältöä, väkivaltaista tai vihaan yllyttävää sisältöä, rikoksia ihmiskuntaa vastaan, sellaisten lääkkeiden myyntiä ja/tai vaihtoa, jotka ovat reseptivapaita tai joihin tarvitaan lääkärin resepti. Kielletty on myös huumeiden ja muiden laittomien aineiden myynti ja/tai vaihto, rasistinen, satanistinen tai tiettyä uskontoa pilkkaava materiaali, phishing ja/tai malware sivut, pankkikorttipetokset, sopimaton toiminta palvelimissa sekä kaikki muu Suomen lain vastainen materiaali ja toiminta.

Kaikki blogit jotka sisältävät tekstiä, linkkejä, kuvia, animaatioita, videoita tai muuta sisältöä, jota voidaan pitää lainvastaisena voidaan poistaa ilman ennakkoilmoitusta.

Blogia ei sallita käytettävän spammaamiseen (spam) millään tavalla (email spam, hakukone spam). Tämä sisältää myös mainostarkoituksessa lähetetyt sähköpostit, jotka sisältävät blogisi osoitteen. Oman blogiosoitteen spammaaminen myös netin keskustelupalstoillle tai toisiin blogeihin on kielletty. Blogien luominen pelkästään linkittämistarkoitukseen (esim. yrityksen varsinaisille kotisivuille tai kumppanuusohjelmiin) on kiellettyä.

Blogaaja.fi varaa oikeuden poistaa kaikki käyttöehtoja rikkovat tai lainvastaisena pidetyt tilit tai blogit. Kaikesta lainvastaisesta toiminnasta tai sisällöstä ilmoitetaan tarvittaessa asianomaisille viranomaisille.

Palvelujen rajoitukset

Tuotteet ja palvelut voidaan käyttää vain siihen tarkoitukseen joita varten niitä on tehty. Et voi käyttää tuotteita ja palveluita tai liittää niitä mihinkään sisältöön tai toimintaan joka voi loukata henkilön yksityisyyttä:

  • Lainvastaista, haitallista, uhkaavaa, halventavaa, loukkaavaa, karkeaa, siveetöntä tai eettisesti tuomittavaa sisältöa
  • Sisältöä, joka paljastaa tietoja joiden avulla voidaan tunnistaa alle 18-vuotiaiden lasten henkilöllisyyden tai jotka väärinkäyttää kuvia.

Blogin käyttöehdot

Vaikka tämän blogin moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostat siis, että kaikki blogin viestit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään henkilökohtaisia tietoja, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

  • Viestit, jotka ovat aggressiivisia tai herjaavia, henkilökohtaiset kritiikit ja loukkaukset, solvaukset tai vulgaari käyttäytyminen, ja yleisesti kaikki joka voisi loukata voimassa olevia lakeja on kielletty.
  • Lainvastaiseen toimintaan yllyttävät viestit ovat kiellettyjä.
  • Viestien tulee olla ehdotettuihin aiheisiin liittyviä.
  • Viestien käyttö mainostarkoituksiin on kielletty.
  • Jos julkaiset tietoa toisesta sivustosta, tarkista ensin että ko. sivusto ei kiellä sitä. Sopiva olisi myös mainita ko. sivuston osoite.
  • Lähetä viestejäsi vain kerran.
  • Noudata yleisesti hyväksyttyjä Internetin käyttötapoja (ns. netikettiä).
  • Yritä noudattaa kielioppia ja korjata kirjoitusvirheet.

Blogia ei saa laittaa kehyksiin. Tämä koskee muun muassa auto surf – ja muita liikenteenvaihto-ohjelmia sekä palveluja, jotka muuttavat blogin osoitetta ja näyttävät sen kehyksissä.

Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Mainostaminen

Palvelu varaa oikeuden käyttää kolmannen osapuolen mainosyrityksiä mainosten näyttämiseen verkkosivuston vierailijoille. Nämä yritykset saattavat käyttää käynneistäsi tässä ja muissa verkkosivustoissa saatuja tietoja (ei kuitenkaan nimeä, osoitetta, sähköpostiosoitetta tai puhelinnumeroa) voidakseen näyttää sinua kiinnostavien tuotteiden ja palveluiden mainoksia. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä ja tietoja vaihtoehdoista, jos haluat kieltää näiltä yrityksiltä tietojesi käytön, napsauta tätä.

Tekijänoikeuksien ja tavaramerkkien kunnioittaminen

Kaikki elementit jotka näet ja/tai luet tässä sivustossa ovat tekijänoikeuksien alaisia. Elementtien, kuten tekstien ja kuvien, käyttö, jakeleminen, kopioiminen, muokkaaminen tai välittäminen ei ole sallittua ilman kustantajan etukäteistä kirjallista ja nimenomaista lupaa. Sivustossa olevat logot ja tavaramerkit ovat kustantajan omistamia tai niiden käyttöön tarvitaan lupa. Näiden elementtien käyttölupaa tai lisenssiä ei myönnetä ilman kustantajan tai ko. sivustolla näkyvän elementin oikeudet omistavan kolmannen osapuolen kirjallista lupaa. Kustantaja varaa oikeuden asettaa lailliseen edesvastuuseen kaiken tekijänoikeuksiensa väärinkäyttöön liittyvän toiminnan.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietolain (523/99) §10:n mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa http://blogaaja.fi/legal.html.

Yleisten Käyttöehtojen muuttaminen

Blogaaja.fi varaa oikeuden Yleisten käyttöehtojen muuttamiseen milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kaikki tilit tulee olla käyttöehtoihin tehtyjen muutosten mukaisia 30 vuorokauden sisällä muutosten voimaan astumisesta.

Sopimus

J2 Digital (”kustantaja”) tarjoaa käyttäjälle tämän WWW-sivuston näiden käyttöehtojen ja niihin mahdollisesti myöhemmin tehtävien lisäysten ja muutosten mukaisesti.

Käyttämällä Blogaaja.fi:n palveluja hyväksyt ja sitoudut noudattamaan, rajoitteitta ja ehdoitta, näitä käyttöehtoja sekä näihin tehtävät muutokset ja kaikki muut annetut ohjeet tai soveltavat säännöt kaikissa palveluissa.

Takaisin ylös