Blogaaja

PARAS BLOGIALUSTA UUSILLE JA KOKENEILLE BLOGAAJILLE

Luo oma ilmainen blogi käyttöösi 5 minuutissa!

Blogaaja.fissä kuka tahansa voi aloittaa oma blogin täysin ilmaiseksi.

Perusta blogi nyt!

Blogaaja.fi tarjoaa blogialustan aloitteville ja kokeneille blogaajille

Blogaaja.fin blogialusta on rakennettu WordPressille, joka tarjoaa erinomaiset työkalut oman blogin aloittamiseen ja kehittämiseen. Jos haluat perustaa blogin, muttet halua maksaa hosting-palveluista ja käyttää tuhottomasti aikaa oman blogin leiskan rakentamiseen, me tarjoamme WP-alustan veloituksetta kymmenien teemojen ja kattavien muokkausmahdollisuuksien kera.

WordPress on maailman suosituin ja mielestämme paras blogialusta

Jopa 35 % kaikista nettisivuista on rakennettu WordPressille. Sen suosio perustuu kattavaan kustomointiin, helppokäyttöisyyteen ja kolmannen osapuolen laajennusosatukeen. Tämä antaa WP-alustoille todella laajat mahdollisuudet tehdä omasta sivusta melkeinpä mitä tahansa. Meidän blogialustamme on rakennettu niin, että se sisältää valmiiksi uuden käyttäjän kannalta olennaisimmat laajennukset ja vimpaimet hakukoneoptimoinnin ja sisällöntuotannon helppouden kannalta.

Hakukoneoptimointiystävällinen ja helppokäyttöinen, personoitava blogialusta on avain siihen, että blogin aloittaminen ja ylläpito on mahdollisimman hauskaa ja blogaaja haluaa jatkaa kirjoittamista aktiivisesti. Useimmat blogialustat tarjoavat vain simppelin peruspohjan blogille. Meidän portaalimme tarjoaa suuren määrän erilaisia teemoja omalle blogille, joita sinun on helppo hienosäätää oman makusi mukaan – eikä sinun tarvitse osata koodata sen vuoksi!

Miksi Blogaaja.fi?

Blogaaja.fi on suomalainen blogiportaali, joka on käyttäjille täysin ilmainen ja toimii maailman suosituimmalla blogialustalla, WordPressillä. WordPressillä kaikki on mahdollista ja vain mielikuvituksesi on rajana sivuston muokkaamisessa.

Erittäin luotettavan verkkotunnuksen ansiosta hakukonenäkyvyys on erinomainen. Voit lukea tarkemmat ohjeet tai katsoa ohjevideot blogisi hakukoneoptimointiin hakukoneoptimointioppaasta.

Sinun ei tarvitse maksaa sivuston ylläpidosta senttiäkään! Meidän tukijamme maksavat sivuston ylläpidon ja serverit. Sinun tehtäväsi on kirjoittaa ja julkaista!

Meillä voivat blogata niin yritykset, kuin yksityishenkilötkin. Emme ole kranttuja, emmekä ahneita, vaan annamme kaikkien kukkien kukkia! Poistamme toki roskasisällön aika ajoin palvelun laadun takaamiseksi.

Ulkonäkö on tärkeää blogin menestykselle

Hyvän blogialustan pitäisi tarjota hyvät puitteet oman blogin ulkonäön muokkaamiselle, koska se on osa blogaajan brändiä. Tunnistettava ja joukosta erottuva layout on mukavaa katsella, navigoida ja lukea. Kun aloitat blogin, voit postauksen luodessasi valita kymmenistä eri teemoista mieleisesi ja muokata sitä enemmän omaan makuusi sopivaksi.

Hakukoneoptimaalinen blogialusta merkitsee paljon

Useimmat blogaajat eivät mieti blogin ylläpitoa kirjoittamista ja postaamista pitemmälle, mutta jos käyttäjällä on mitään hajua hakukoneoptimoinnista ja hakusanojen käytöstä, voi hän kasvattaa bloginsa liikennettä eksponentiaalisesti. Hyvä hakukonenäkyvyys vaatii, että blogi on perustettu hakukoneiden mielestä luotettavalle domainille ja kirjoittaja on tuottanut sisältönsä ajatellen sitä, mitä internetin käyttäjät laittavat Googlen hakukenttään sinun blogisi aihepiiriä etsiessään.

Blogaaja.fin alusta tulee valmiiksi hakukoneoptimoituna, sisältäen olennaisimmat laajennusosat ja vimpaimet, joita menestyvät blogit tarvitsevat ja käyttävät. Suosittelemme myös tutustumaan yllä mainittuun hakukoneoptimointioppaaseen, jos haluat oppia enemmän siitä, kuinka voit parantaa omaa näkyvyyttäsi hakukoneissa entuudestaan.

Aloita oma blogi tänään Blogaaja.fin ilmaisella blogialustalla

Uuden blogin aloittaminen käy palvelussamme käden käänteessä ja kaikki ominaisuudet ovat vapaasti käytettävissäsi heti kättelyssä, sillä emme laita mitään ominaisuuksia maksumuurin taakse. Eli ei muuta kuin rekisteröitymään ja luo sen näköinen blogi, kuin haluat!