Blogaaja

WORDPRESS-BLOGIT

Luo oma ilmainen blogi käyttöösi 5 minuutissa!

Blogaaja.fissä kuka tahansa voi aloittaa oma blogin täysin ilmaiseksi.

Perusta blogi nyt!

WordPress-blogin perustaminen

WordPress-blogit ovat pääsääntöisesti sellaisen bloggarin valinta, kuka haluaa enemmän kontrollia oman bloginsa ulkonäköön ja ominaisuuksiin.

WordPress onkin maailman suosituin blogialusta ja se kattaa huimat 35 % kaikista internetin sivustoista. WordPressiä ei siis käytetä pelkästään blogien kirjoittamiseen, vaan monet käyttävät sitä kokonaan kotisivujensa luomiseen yrityksiä myöten.

Se on suhteellisen halpa, käyttäjäystävällinen ja ennen kaikkea kustomoitavissa. Aloitteleva bloggaaja voi kuitenkin epäröidä oman domainin ja verkkotunnuksien hankkimista, koska oman WP-sivuston ylläpidosta koituu jonkin verran ylläpitokustannuksia. Siitä ei tarvitse enää murehtia, koska Blogaaja.fi on kaikille käyttäjilleen täysin ilmainen!

Miksi Blogaaja.fi?

Blogaajan blogialusta (WordPress) tarjoaa loistavat kustomointimahdollisuudet persoonallisen blogin luomiseen ilman koodaustaitoja, mutta antaen kuitenkin mahdollisuudet myös hienosäätämiseen.

Saat blogisi paremmin näkyviin hakukoneissa luotettavan verkkotunnuksemme vuoksi. Jos olet kiinnostunut enemmän SEO-optimoinnin mahdollisuuksista, tutustu tähän SEOSEON Digitoimiston hakukoneoptimointioppaaseen.

Blogin ylläpito palvelussamme on täysin ilmaista siitä huolimatta, että alustamme on WordPress tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia blogisivustoteemoja, valmiiksi asennetut laajennusosat ja oman sivuston twiikkausmahdollisuudet. Voit hypätä suoraan kirjoittamiseen!

Blogiportaalimme on avoin kaikille yksityishenkilöistä yrityksiin. Emme ole niuhoja sisällön suhteen, kunhan se pidetään sivistyneenä, lainmukaisena ja spämmivapaana.

Valmiin WordPress-blogialustan hyödyt

Kehitämme sivustoamme jatkuvasti ja haluamme tarjota käyttäjillemme blogialustan, jossa on valmiina kaikki olennaiset työkalut blogin ylläpitoon ilman, että blogin kirjoittajalta vaaditaan mitään erityistä tietoteknistä osaamista. Tämän kokonaisuuden hyötyjä ovat muun muassa:

1. Sinulla on käytössäsi useita tyylikkäitä teemoja blogisi ulkoasulle, joita voit pienellä osaamisella muokata mieleiseksesi.

2. Sinun ei tarvitse ulkoistaa blogin ulkoasun kehitystä kenellekään tai käyttää aikaa koodaamisen opetteluun.

3. Blogialusta on varustettu asianmukaisilla lisäosilla, jotka parantavat käyttäjäystävällisyyttä, sivun nopeutta ja turvallisuuta.

WordPress-blogin lisäosat (plugins)

WordPress-sivustoissa käytetään usein erilaisia käyttömukavuutta ja hakukonenäkyvyyttä parantavia laajennuksia. Blogiprofiilipohjamme on suunniteltu sellaiseksi, että blogaajalla käytössään automaattisesti kaikki tärkeimmät työkalut, jotta järkevän näköisen blogin tekeminen olisi mahdollisimman mutkatonta.

Tuleeko sinulle mieleen joku tietty laajennusosa, jonka haluaisit ehdottomasti sivustomme käyttöön? Ota meihin yhteyttä tällä lomakkeella.

Blogaaja.fi tarjoaa kaikille käyttäjilleen WordPress-alustan ilmaiseksi!

Blogaaja.fi on yhteistyökumppaneiden avulla rahoitettu blogialusta, joka on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjille. Tämä tarkoittaa, että saat kaikki WordPress-blogin hyödyt ilman haittoja!

Luo oma blogisivustosi palveluumme jo tänään ja kehitä juuri sellainen blogi, kuin haluat!