Blogaaja

ILMAINEN BLOGI

Luo oma ilmainen blogi käyttöösi 5 minuutissa!

Blogaaja.fissä kuka tahansa voi aloittaa oma blogin täysin ilmaiseksi.

Perusta blogi nyt!

Perusta ilmainen blogi todella monipuolisella blogialustalla

Internetistä löytyy lukuisia ilmaisia blogialustoja, myös sellaisia, jotka ovat nimenomaan suomalaisia. Mutta sellaiset blogaajat, jotka haluavat kehittää oman bloginsa ilmettä enemmän itsensä näköiseksi tai jotka blogaavat työkseen, karttavat usein ilmaisia blogialustoja. 

Jos harrastelija kuitenkin kiinnostuu blogaamisesta sen verran, että hän haluaa nostaa harrastuksensa uudelle tasolle, olisi hyvä, jos blogi olisi muokattavissa uusiksi ilman, että käyttäjän tarvitsee vaihtaa alustaa ja mahdollisesti vaarantaa omat saavutetut hakukonesijoitukset.

Onneksi Blogaaja.fi tarjoaa tähän ratkaisun, joka miellyttää sekä harrastelevia, että ammattimaisia blogaajia.

Miksi Blogaaja.fi?

Blogaaja.fi on maailman suosituimmalle sivustoalustalle, WordPressille, perustettu blogiportaali. WP tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet oman blogisivuston ulkoiseen ja sisäiseen muokkaukseen.

Verkkotunnuksemme on erittäin luotettava Googlen silmissä, joka antaa loistavat puitteet jokaiselle blogaajalle saadakseen sisältönsä näkymään hakukoneissa. Voit lukea lisää hakukonenäkyvyydestä ja sen optimoinnista hakukoneoptimointioppaasta.

Blogialustamme on ilmainen sinulle, ystävillesi ja kaikille muillekin! Toimintaamme ylläpidetään yhteistyökumppaneiden tuella, joten voit aloittaa kirjoittamisen huoletta vaikka heti!

Blogialustamme on avoin kaikille, niin yksityishenkilöille, kuin yrityksillekin. Sallimme kaikki sisällöntuottajat ja mielipiteet alustallamme niin kauan, kun sisältö ja käytös pysyy sivistyneenä.

Blogaaja.fi tarjoaa ilmaisen WordPress-blogialustan!

WordPress on maailman suosituin blogialusta ammattilaisten keskuudessa ja se kattaa 35 % kaikista internetin sivustoalustoista. Normaalisti käyttäjä joutuisi hankkimaan oman domainin ja verkkotunnukset sitä varten, joka myös maksaa hieman. Mutta koska Blogaaja.fi pyörii yhteistyökumppaneiden rahoituksella, voimme tarjota sinulle tämän loistavan, maksullisen blogialustan täysin ilmaiseksi!

Miksi WordPress on niin suosittu? Etuna on se, että sen käytön aloitus on todella helppoa, eikä vaadi uudeltakaan käyttäjältä paljoa tietoteknistä osaamista. WordPress tarjoaa kuitenkin lähes rajattomat mahdollisuudet muokata sivustoa omannäköiseksi ilmaisilla ja maksullisilla laajennusosilla, sivustopaketeilla sekä omilla koodaustaidoilla. Voit käytännössä luoda itsellesi melkeinpä omat kotisivut eri osa-alueineen, johon blogi istuu näppärästi. Tätä voivat hyödyntää jopa yritykset!

Se, mikä tässä ilmaisessa WordPress-alustassa eroaa on se, että alusta kuuluu Blogaaja.fin omistukseen. Sen vuoksi sivustolla ei sallita sisältöä, joka voi olla esimerkiksi lainvastaista ja voi täten joutua moderoinnin kohteeksi. Mutta niin kauan, kun rajoja ei rikota, blogialustamme käyttö on sinulle täysin ilmaista, vapaata ja omasta luovuudestasi kiinni!

Perusta ilmainen blogi jo tänään rekisteröitymällä palveluumme osoitteessa Blogaaja.fi!