Blogaaja

SUOSITUIMMAT BLOGIT

Luo oma ilmainen blogi käyttöösi 5 minuutissa!

Blogaaja.fissä kuka tahansa voi aloittaa oma blogin täysin ilmaiseksi.

Perusta blogi nyt!

Millaisia suosituimmat blogit ovat?

Suosituimmat blogit keräävät eniten lukijoita niiden aihepiiristä riippumatta. Myös sinun blogisi voi saavuttaa suosiota, jos jaksat työskennellä sen eteen pitkäjänteisesti!

Suosituimmat blogit sopivat laajalle yleisölle

Monesti suosituimmat blogit ja somekanavat ovat sellaisilta ihmisiltä, joilla on tunnettu julkisuuskuva, mutta tämä ei todellakaan tarkoita sitä, etteikö kuka tahansa voisi lyödä läpi omalla blogillaan. Monet nykypäivän somevaikuttajista ovat nimenomaan keskivertokansalaisia, jotka löysivät itselleen aihepiirin, josta heidän oli helppo kirjoittaa. Breikkaaminen vaatii kuitenkin pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta oman blogin osalta.

Ihmiset vetävät puoleensa muita ihmisiä ja siksi samaistuttavuus on iso osa suosituimpien blogien menestyksestä. Perheelliset lukevat mielellään juttuja toisten perhe-elämästä ja tavistreenaajat lukevat mielellään juttuja hengenheimolaisen edistymisestä. Varsinkin Suomen blogimarkkinoilla suosituimmat blogit tulevat harvoin edes B-luokan julkkiksilta, joten täällä härmässä vaikuttajan läpilyönti on hyvinkin mahdollista kaikista lähtökohdista!

Miksi Blogaaja.fi?

Blogaaja.fin alusta pyörii WordPressillä, joka on maailman suosituin alusta blogeille ja kotisivuille. WP antaa käyttäjälleen lähes loputtomat kustomoinnin mahdollisuudet, jotta voit tehdä juuri itsesi näköisen blogin.

Hyvä hakukonenäkyvyys on suositun blogin elinehto. Meidän verkkotunnuksemme korkea luotettavuus takaa sen, että sinulla on loistavat mahdollisuudet hyvään näkyvyyteen hakukoneissa. Voit lukea lisää oman näkyvyyden parantamisesta tästä hakukoneoptimointioppaasta.

Blogaaja tarjoaa WP-alustan kaikille käyttäjille 100 % ilmaiseksi, eli sinun ei tarvitse murehtia blogin ylläpitokustannuksista. Rekisteröi oma ilmainen Blogaaja-tili nyt ja aloita sisällöntuottaminen!

Kaikki ovat tervetulleita Blogaajaan. Tämä koskee niin yksityishenkilöitä, kuin yrityksiäkin. Haluamme antaa kaikille mahdollisuuden ilmaista itseään, mutta muista pitää käytös sivistyneenä ja spämmivapaana. 🙂

Suosituimmat blogit erottuvat massasta

Suomen suosituimmat blogit ovat panostaneet selvästi ilmaisutaitoonsa ja ulkonäköönsä. Tähän tarkoitukseen Blogaaja.fin WordPress-alusta soveltuvau erinomaisesti, koska se on hyvin pitkälle kustomoitavissa kirjoittajan mielen mukaan. Oman blogin ulkoasuun kannattaakin käyttää hetki aikaa, koska huoliteltu ulkonäkö iskee lukijoiden silmään tavanomaista blogipohjaa enemmän.

Voit kirjoittaa täysin omana itsenäsi ja hioa omaa ilmaistaitoasi sisällön määrän kasvaessa, mutta jos sinulla on luovempi näkökulma aiheeseen, niin miksipä et kehittäisi itsellesi aliasta? Mieleen jäävän kynähahmon luonti voi olla erinomainen tapa erottua edukseen massasta!

Muista olla yhteydessä lukijoihisi

Suosituimmat blogit ovat aktiivisesti vuorovaikutuksessa lukijoidensa kanssa. Mitä enemmän olet yhteydessä heihin, sitä suuremmalla todennäköisyydellä he haluavat lukea myös seuraavan tekstisi. Tarjoa heille aiheestasi relevanttia tietoa, josta he voivat oppia. Herätä mielenkiintoa järjestämällä vaikkapa arvonta lukijoillesi yhteistyökumppanisi kanssa.

Päivitä blogisi aktiviteetta muuallekin, kuin meidän blogialustallemme. Luo blogillesi profiilit myös muihin suosittuihin somekanaviin, jonka kautta lukijasi pystyvät myös olemaan vuorovaikutuksessa kanssasi ja seuraamaan viimeisimpiä päivityksiäsi!